Események

Az alsó tagozatosok akadályversenye a Sóstón:
2024. június 17.
A Diákönkormányzat napja az alsó tagozaton:
2024. június 18.
A 8. évfolyam ballagása:
2024. június 21. 10 óra
Beiratkozás a 9. osztályba:
2024. június 27. 9-12 óra
Tanévzáró ünnepély:
2024. június 28. 17 óra
Javító- és osztályozó vizsgák:
2024. augusztus 22.
 

Iskolapszichológus

Könyvtár

 

tankerulet logo

 

kap

 

kreta

 

iskolatej fejlec1

penz7

 

 

2022 - 2023 tanév

Angolverseny a koronázás jegyében

angolverseny 00021III. Károly közelgő koronázása alkalmából házi versenyt rendeztünk, melyen közel ötven felső tagozatos tanuló vett részt. Az előzetes felkészülést (koronázási ékszerek modelljeinek elkészítése) az élő verseny követte. Itt egy kreatív feladatlap kitöltése után maga a koronázásra való felkészülés, ill. tetőpontként a koronázás következett: a királyi pár beöltöztetésétől egészen az ünnepi ebédig. Köszönjük minden csapat részvételét és angoltanáraink munkáját. Külön gratulálunk az 5.a és a 8.é osztály csapatának, akik kategóriájukban az első helyezettek lettek.

Képek 

Angolverseny a koronázás jegyében
III. Károly angol király közelgő koronázása alkalmából házi versenyt rendeztünk, amelyen közel ötven tanuló vett részt csoportokat alkotva. A verseny több részből állt. Két feladat előzetes felkészülést kívánt. El kellett készíteni A csapatoknak el kellett készíteni a koronázási ékszerek modelljeit, illetve a koronázás napja egy-egy fontos mozzanatának megjelenítésére kellett felkészülni.
A verseny egy feladatlap kitöltésével kezdődött. A megoldásokban a gyerekek inkább a kreativitásukat csillogtathatták meg, illetve az információkeresés képességére is szükségük volt, mivel használhattak elektronikus eszközöket.
A feladatlap után pedig az ebédlőben eljátszottuk a koronázás napjának eseményeit a királyi pár beöltöztetésétől az ünnepi ebédig bezárólag.
A versenyen két kategóriában osztottunk díjakat. Az 5. és 6. osztályosok között az 1. helyezett a The Queens (5.a) csapata lett. Ők kiemelkedően teljesítettek a koronázási események megjelenítésében is. A 2. helyezett a Happy Unicorns (6. a, é), a 3. helyezett pedig a Scorpions (6.a) csapata lett. Az utóbbiak nyerték el a legszebb korona díját is. A 7. és 8. osztályosok kategóriájában az 1. helyezett a Corgies (8.é) csapata lett. A 2. a Little Stars (7.é), a 3. pedig a The Small Ones (7.a) csapata lett.
Gratulálunk nekik és természetesen minden résztvevő csapatnak!

akadalymentes ikon

OM azonosító

Iskolánk OM azonosító száma:

      030046

Partnerintézmény

partner

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

16200247-10005879

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Hit- és erkölcstan oktatás

MZMSZ

Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége

 

mzmsz

Tehetségpont

 tehetsegpont

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

 

megvalosult

.